Over ons

sinds februari 2018 zijn wij gestopt met lijsten maken, maar de winkel is daardoor nog meer uitgebreidt met kunstenaarsbenodigdheden !!!

Wie zijn wij ?
In mei 1983 is Lijstenmakerij Ida Bakker gestart, toen nog met een klein hoekje met aquarelverf, je kan het je niet meer voorstellen, maar inmiddels uitgebreid met vele soorten en merken kunstschildersartikelen. Wij horen vaak jeetje wat een grote winkel, zou je niet verwachten aan de voorkant, dus hierbij nodigen wij u uit om eens binnen te komen kijken!!

Ida Bakker (links op de foto)

De eigenaresse van Bij Bakker sinds 1983, als lijstenmaker begonnen en inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een behoorlijk uitgebreide kunstenaarsbenodigdheden winkel,  

Ida schildert zelf graag met acrylverf en aquarelverf en probeert regelmatig andere technieken uit. Net als Simone heeft Ida meerdere cursussen gevolgd en zij kan u voorzien van goed advies over allerlei technieken.

 

Simone Veldt-Bakker (rechts op de foto)

Sinds 2003 werkzaam bij Lijstenmakerij Bij Bakker. 
Eerst in de lijstenmakerij en daarna volledig in de winkel,
De verf is echt haar ding en verder heeft ze zich in de loop der jaren al goed verdiept in de materialen op schilder gebied, en kan zij u goed advies geven als u begint met schilderen, of al wat gevorderd bent.
Door de diverse cursussen die ze bij Talens gevolgd heeft,
kan ze u alles over de materialen vertellen.